Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Siniša Mihajlović je novi selektor

    Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić potvrdio je za „Sport“ da će Siniša Mihajlović biti novi selektor reprezentacije Srbije.
     
    Iako je pre nekoliko dana istakao da pregovori još uvek traju i da će sve biti poznato tek krajem meseca, Karadžić je potvrdio da je saradnja dogovorena, za sada usmeno.
     
    „Da, mislim da možemo reći da je Srbija na putu da dobije selektora kome veruje. Ostali su još neki detalji, ali to nisu stvari koje mogu da utiču na ostvarenje zajedničke želje“, rekao je Karadžić.
     
    On je istakao da će sve biti ozvaničeno nakon sastanka Izvršnog odbora kada će biti poznat i tačan datum promocije novog selektora od koga se očekuje da od igrača koji briljiraju u najboljim evropskim timovima napravi tim koji će u narednim godinama biti redovan učesnik najvećih takmičenja. 

    Karadžić je potvrdio da će novi selektor imati slična primanja kao njegovi prethodnici, ali manja od Radomira Antića. To znači da će Mihajlović od FSS-a godišnje dobijati oko 300.000 evra. 

    Već se spekuliše kako Mihajlović prati potencijalne kandidate za reprezentaciju koju pre početka Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj očekuju tri jake provere, dueli sa prvakom Evrope i sveta Španijom, te protiv Francuske i Švedske. 

    Glavni cilj Srbije je da kroz novi ciklus kvalifikacija koje počinju u septembru izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE