Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novobeogradski sajam knjiga od 23. do 29. aprila

    Novobeogradski sajam knjiga, stripa i antikvarne knjige, četvrti po redu, biće održan od 23. do 29. aprila u Hali sportova na Novom Beogradu. Organizator ovogodišnjeg Sajma je ustanova kulture Gradske opštine Novi Beograd, Novobeogradska kulturna mreža u partnerstvu sa Udruženjem izdavača i knjižara Srbije.

    Kako su saopštili organizatori, Sajam će biti otvoren u ponedeljak kada će posetioci moći da prisustvuju i promociji knjige „Tajna Novog Beograda“ autora Zorana Nikolića i Mirka Radonjića, a u pasareli Hale sportova biće otvorena izložba veterana ULUS-a pod nazivom „Veterani ULUS-a, Novom Beogradu“.

    Na ovogodišnjem Sajmu knjiga koji je posvećen Novom Beogradu učestvovaće preko 50 domaćih i stranih izdavača. Osim promovisanja novih izdanja, posebnu pažnju ove godine zauzima edukativni program namenjen deci uzrasta od 6 do 19 godina u vidu nadmetanja u poznavanju istorije Novog Beograda, literarno/likovnog konkursa „Novi Beograd u očima deteta“ i muzičko/scenskog programa „Moja škola“ namenjenog promociji škola sa teritorije Novog Beograda.

    Ulaznice koštaju 80 dinara, a ulaz za decu i lica trećeg doba je besplatan. Sajam je otvoren svakog dana od 10 do 20 časova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE