Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvara se renovirani stadion u Novom Pazaru

    Gradski stadion u Novom Pazaru u četvrtak će svečano biti otvoren nakon renoviranja.
     
    Na severnoj strani su završene nove tribine i postavljena veštačka trava na nekadašnjoj atletskoj stazi čime je okončana i treća faza rekonstrukcije.
     
    „Fudbalski klub Novi Pazar će uskoro imati stadion koji ispunjava sve kriterijume za odigravanje međunarodnih utakmica. U sledećoj fazi rekonstrukcije izgradićemo južnu tribinu, a biće postavljeni i reflektori“, rekao je radiju Sto plus portparol kluba Redžep Korać.
     
    Korać je najavio da će svečanom otvaranju od 17.00 časova prisustvovati i čelnici Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem, kao i ministri Rasim Ljajić i Oliver Dulić. 

    „Očekujemo prisustvo velikog broja ljudi iz fudbalskog i društveno-političkog života Srbije. Takođe, na svečanost smo pozvali bivše fudbalske asove Novog Pazara i naše verne navijače“, rekao je Korać. 

    „Posebno nas raduje što ćemo samo dva dana posle otvaranja na Gradskom stadionu dočekati Crvenu zvezdu, gde očekujemo rekordnu posetu“, dodao je portparol Novog Pazara. 

    Gradski stadion u Novom Pazaru trenutno ima kapacitet od 9.000 mesta, a po završetku svih planiranih radova moći će da primi izmedju 12.000 i 15.000 gledalaca.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE