Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Početak gradnje kanalizacije u Budisavi

    Početkom radova na gradnji potisnog voda kanalizacije u dužini od 2300 metara do ulaska u Kać, počeli su radovi na gradnji kanalizacione mreže i u Budisavi.

     
    Kako se navodi u saopštenju Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, ovi radovi su vredni oko 25 miliona dinara i biće gotovi do kraja aprila, kada će potisni vod biti spojen sa postojećom kanalizacionom mrežom u Kaću.
     
    Sledeće godine će u Budusavi biti građena crpna stanica kako bi se moglo pristupiti gradnji sekundarne kanalizacione mreže i kućnih priključaka.

     
    Prošle nedelje počeli su radovi na rekonstrukciji hidromašinske opreme i bazena na crnoj stanici kanalizacije u Veterniku, vredni oko 43 miliona dinara, kao i rekonstrukcija vodovodne mreže u Nikolajevskoj ulici, vredna oko milion i dvesta hiljada dinara. U narednih desetak dana biće otvorena gradilišta i na rekonstrukciji vodovoda i kanalizacije u Ulici Antona Čehova, a vrednost ovih radova je oko 18 miliona dinara.
     
    Pored toga, počeće radovi i na rekonstrukciji kanalizacije u Šenoinoj ulici u Petrovaradinu, u delu od ulice Patrijarha Rajačića do Reljkovićeve, vredni oko pet miliona dinara, kao i radovi na rekonstrukciji kanalizacije u Štrosmajerovoj ulici, u delu podgrađa Petrovaradinske tvrđave.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE