Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Korisne aplikacija za pomoć na poslovnom putu

    Iako se često dešava da svoj poslovni put isplanirate do najsitnijeg detalja, uvek postoje mogučnosti da se nešto zakomplikuje mimo vaše volje. Kako biste rešili sve nepredviđene situacije i sanjili svoj stres na poslovnom putovanju, portal Outspoken Media sastavio je listu aplikacija koje Vam mogu pomoći tokom puta i učiniti vaše putovanje zabavnijim i prijatnijim.
     
     
    TripIt
     
    TripIt je mobilni planer za putovanja. Omogućuje unos svih podataka za putovanje (od podataka o letu, o hotelu, do informacija o sastancima), analizira informacije i stvara jednostavne podatke koje možete da delite i sa kolegama iz kancelarije. Iz Outspokena naglašavaju kako im je to odličan način da prate ne samo svoje obveze, već i obveze drugih kolega koji često putuju.
     
    Airline Flight Trackers
     
    Uz pomoć ove aplikacije saznaćete sve detalje vezane za vaš let. Zahvaljujući njoj informisaćete se na vreme o svakoj eventualnoj promeni vezanoj za vaš let, i na taj način ćete sebi uštedeti i vreme i živce.
     
    Gate guru
     
    Gate guru će korisniku pomoći najviše na aerodromima koje ne poznaje. Naime, ova aplikacija omogućuje da putnik vidi okolinu i pre nego što stigne tamo. Iz Outspokena posebno hvale činjenicu da se pomoću te aplikacije može videti gde je terminal, ali značajni su i saveti i osvrti drugih putnika koji pomažu pri snalaženju u nepoznatom.

    Evernote
     
    Ova aplikacija će zameniti brojne papiriće koje inače služe kao podsetnik. Kod ove aplikacije je odlično što omogućava fotografisanje vizit karti, informacija o dobavljačima, izložbi i promotivnih materijala koje tek kasnije možete proveriti.

    Skype
     
    Ako ste vi ili neko od vaših kolega na putu, Skype će vas održati na okupu, bez obzira na udaljenost. Nezavisno od toga da želite da prođete jeftinije pri pozivima ili pri slanju poruke nekome ko je hiljadu kilometara daleko, ova aplikacija vam to može omogućiti.
     
    Foodspotting
     
    Postoji mnoštvo dobrih aplikacija za pronalaženje dobrog restorana u nepoznatom gradu, ali ova aplikacija je očarala ekipu iz Outspokena zbog vizualnog sadržaja. Svi koji vole da vide hranu pre nego je naruče, a da ne moraju da čitaju tuđe preporuke, biće srećni sa ovom aplikacijom. Ali, nažalost, ova aplikacija radi samo u velikim gradovima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE