Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje „Aqua viva“ festival zdravlja

    Prolećni „Akva viva“ festival zdravlja biće održan 30. i 31. marta u Domu vojske u Beogradu, a najveći deo sadržaja i predavanja biće posvećen zdravom načinu života, ishrani, velnesu, alternativnoj medicini, ali i prevenciji.

    Na festivalu, čije je slogan „Budimo zdravi u zdravom okruženju“ predstaviće se više od 60 izlagača, među kojima su domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, banjski i velnes centri…
     
    Biće predstavljeni programi „Medikal spa asocijacije“ i održane različite radionice, predstavljene različtite aroma terapije, velnes programi.

    Kako su ranije najavili organizatori sajma, posetiocima će biti skrenuta pažnja na preventivu kako bi se navikli da čuvaju svoje zdravlje i redovno odlaze kod lekara.

    Za najmlađe je planirano održavanje „Akva viva junior olimpijade“ na kojoj će učestvovati deca iz vrtića, kao i „Moja kravica dečji kutak“ gde će najmlađi moći da crtaju i učestvuju u radionicama, a najbolji radovi biće nagrađeni.

    Biće organizovano i potpisivanje donorskih kartica, ali i prodaja knjige „Ožiljci od zlata“ Igora Erića, a sredstava od prodaje biće data u humanitarne svrhe kako bi se poboljšalo lečenje dece obolele od raka.
     
    Pokrovitelji festivala su su ministarstva zdravlja i rada i socijalne politike, Agencija za lekove i medicisnka sredstva, Lekarska komora Srbije, Crveni krst Srbije. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE