Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Florens Velč izabrana za najbolju rokerku današnjice

    U anketi koju je poznati britanski muzički radio i portal „Xfm“ sproveo među svojim čitaocima i slušaocima, Florens Velč, glavna karika benda „Florence + The Machine“, izabrana je za najbolju rokerku današnjice.
     
    Crvenokosa Florens je titulu dočekala rečima da se zbog nagrade oseća fantastično i zahvalila puno svima koji su za nju glasali. Kada je upitana šta je potrebno da postaneš „najrokerka“, objasnila je da treba raditi stvari koje se ne očekuju od nekoga ko je prvenstveno ženstven.
     
    „Zadržati ideju o ženstvenosti, uspeti biti ranjiva i snažna u isto vreme velika je stvar u nastupu, treba pokazati da si neko ko stvarno daje celu sebe publici“, rekla je Velčova.
     
    Ona je iza sebe ostavila „Blondie“ Debi Hari na petom mestu i Karen O iz „Yeah Yeah Yeahs“ na četvrtom. Debi Hari je imala uspeha i kao solo umetnik, a glumila je i u više od 30 filmova. Jedna od prvih žena u pank muzici Karen Li Orzolek ili Karen O je osim po pevanju poznata po posebnom načinu oblačenja, a na početku karijere je bila poznata i po neobičnim živim nastupima.
     
    Skin iz „Skunk Anansie“ je na trećem, a Alison Mošart iz „The Killsa“ i „The Dead Weathera“ na drugom mestu. Mošartova se počela baviti muzikom 1995. na Floridi, a zajedno sa gitaristom Džejmijem Hinsom je osnovala bend „The Kills“. Godine 2009. se pridružila i supergrupi „The Dead Weather“ sa Džekom Vajtom, Džekom Lorensom i Din Fertitom. Gostovala je na albuma grupa „Primal Scream“ i „Placebo“.
     
    Za Skin svi ljubitelji muzike znaju. Pravim imenom Debora En Dajer se bavi povremeno i manekenstvom, a školovala se za dizajnera. Mnogi su je proglasili jednom od najboljih afroameričkih rok pevačica.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE