Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Privremeno premeštene ambulante Kliničkog centra Crne Gore

    Specijalističke i subspecijalističke ambulante Kliničkog centra Crne Gore od danas su u zgradi stare Medicinske škole i nekadašnje Klinike za onkologiju i radioterapiju, zbog adaptacije Poliklinike.

    “U zgradu stare Medicinske škole, u ulici Ljubomira Rašovića izmeštene su hirurška, pulmološka, kardiološka, neurološka, neurohirurška, oftalmološka, reumatološka, endokrinološka, nefrološka i psihijatrijska ambulanta, kabineti za ergometriju, holter monitoring, ultrazvuk srca, za EEG i EMNG, Ambulanta za ortopediju i Informativni pult”, saopšteno je iz KC-a.

    U bivšoj zgradi Klinike za onkologiju i radioterapiju u Ljubljanskoj ulici radiće ginekološka, ortopedska, urološka, otorinolaringološke, kardiohirurška, dermatovenerološka i gastroenterološka ambulanta i Endoskopski kabineti za gastroskopiju i kolonoskopiju.

    „Na stomatološku polikliniku u Ljubljanskoj ulici izmeštena je ambulanta za maksilofacijalnu hirurgiju, dok je Ultrazvučni kabinet za preglede ambulantnih pacijenata smešten u Centar za radiološku dijagnostiku u suterenu centralne zgrade KBC-a u istoj ulici“, kazali su iz KC-a.

    U saopštenju se navodi da će ambulante na tim lokacijama ostati do završetka adaptacije Poliklinike.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE