Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Kumovima“ najviša ocena publike u Jagodini

    Predstavu „Kumovi“ Dušana Kovačevića, koja je u petak uveče odigrana na Pozorišnom festivalu „Dani komedije“ u Jagodini, publika je ocenila sa 4,79 i to je najviša ocena od dosada četiri odigrane komedije na festivalu.
     
    U zvaničnoj konkurenciji za nagrade je sedam komedija.
     
    Sala Centra za kulturu u Jagodini bila je premala za sve koji su želeli da vide predstavu koju su sjajno izveli glumci „Zvezdara teatra“ iz Beograda: Danica Maksimović, Predrag Miki Manojlović, Milica Mihajlović, Branimir Brstina i Radoslav Milenković.
     
    „Kumovi“ su najnovija predstava Dušana Kovačevića i kao i prethodne „Generalna proba samoubistva“ i „Život u tesnim cipelama“, govori o tragikomičnosti života u Srbiji. Protagonista „Kumova“ je Milan (Miki Manojlović) „mučenik koji je, kao i njegovi prethodnici, ostao bez posla zbog čega polako iskače iz koloseka zivota, gubi identitet, postaje neuklopljeni čudak“.
     
    Sinoć je ansambl Narodnog pozorišta iz Subotice na sceni Centra za kulturu Jagodina odigrao predstavu “Komedija zabune” po delu Vilijama Šekspira, režija Milana Neškovića. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE