Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zaz 1. juna nastupa na Kalemegdanu

    Veliki koncert francuske zvezde Zaz održaće se 1. juna u istorijskom ambijentu Gornjeg grada Beogradske tvrđave (Kalemegdan).
     
    Kapacitet koncerta ograničen je na 5.000 ulaznica u parteru po ceni od 2.490 dinara i 1.000 u fan pitu čija je cena 2.990 dinara. Ulaznice se nalaze u prodaji putem prodajnih mreža www.tickets.rs, www.eventim.rs, www.gigstix.com dok se u Beogradu mogu pronaći u Bilet centru na Trgu republike, šoping centru „Ušće“, blagajni Beogradske arene i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.

    Muzički fenomen sa pariskog Monmartra, pevačica čije je puno ime Izabel Žefroa, izrazila je ličnu želju da nastupi na otvorenom prostoru pred brojnim fanovima u prestonici kojima je zahvalna na nesvadašnjem prijemu njene muzike. Zaz se vraća u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok su njeni aktuelni singlovi „La fée“ i „Éblouie par la nuit“ već osvojili publiku s novim spotovima.

    Zanimljivo je da je njen zagrebački koncert, koji će uslediti dva dana posle beogradskog, već rasprodat! To je samo jedan od uspeha kojima je Zaz započela ovu godinu, a prvi u nizu svakako je bila državna nagrada za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini, kada je iza sebe ostavila i popularnog DJ-a Davida Getu! Zaz je ujedno i najprodavaniji strani izvođač u Srbiji u poslednjih šest meseci, što je slučaj i u još nekoliko evropskih zemalja u kojima će francuska kantautorka nastupiti ove godine. Od ove godine u prodaji se pojavio i njen prvi koncertni album i DVD „Sans Tsu Tsou“, koji u prevodu znači „posvuda“ kako bi se mogla ujedno opisati i njena energična pojava na bini. Ovo izdanje sadrži 16 odabranih numera snimljenih na različitim lokacijima i verno prikazuje raskošan izvođački talenat francuske pevačke zvezde i njenog izrazito veštog benda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE