Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren konkurs za prijem radova za BOSIFEST

    Konkurs za prijem radova za 3. Beogradski internacionalni filmski festival osoba sa invaliditetom – BOSIFEST 2012, otvoren je do 15. aprila. Takmičarski i revijalni program festivala ove godine odvijaće se pod sloganom „Ne zovi me posebnim“ od 21. do 23. maja u Domu Omladine.


    Na konkurs se mogu prijaviti autori igranih i dokumentarnih filmova na temu osoba sa invaliditetom iz Srbije i inostranstva. Filmovi ne mogu biti stariji od pet godina i moraju se dostaviti u DVD formatu. Uz dve kopije filma u prijavi je neophodno priložiti tekstualno objašnjenje filma, kao i kratku biografiju autora.
     
    Rezultati selekcije biće objavljeni 1. maja, a filmovi koji ne budu izabrani za takmičarski deo programa, a ispunjavaju uslove konkursa, biće prikazani u revijalnom delu.
     
    Zainteresovani radove mogu slati na adresu Masarikova 5/XIII, kancelarija 1305, 11 000 Beograd, sa naznakom „Za konkurs BOSIFEST 2012“.
     
    Pored konkursa za filmski program otvoren je i konkurs za prateći program, radionice koje će se održavati tokom festivala u Domu Omladine. Sve dodatne informacije mogu se potražiti na sajtu www.bosifest.rs.
     
    Pod ovogodišnjim sloganom „Ne zovi me posebnim“ festival nastoji da ukaže na stvaralački rad i mogućnosti učesnika programa, ali i da doprinese širenju poruke da osobe sa invaliditetom moraju imati ista prava i obaveze kao svi ostali članovi društva.
     
    Na trećem BOSIFEST – u biće dodeljene nagrade za najbolji film, režiju i scenario, kao i nagrada publike. Organizator je „Hendi Centra Koloseum“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE