Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Puna Hala sportova za rođendan Partibrejkersa

    Beogradski rok-bend Partibrejkers obeležio je 30 godina postojanja spektakularnim koncertom u dupke punoj Hali sportova na Novom Beogradu.
     
    Oko 5.000 obožavalaca došlo je u subotu uveče na jubilarni koncert grupe koja je velikom energijom, buntovništvom i pesmama koje slave slobodu i ljubav obeležila rokenrol scenu Srbije i bivše Jugoslavije u protekle tri decenije i koja je mnogim muzičarima bila uzor u poslu kojim se bave.
     
    „Neki od vas nisu su se ni rodili kada smo počeli. Pozdravite svoje roditelje i budite bolji od njih. Mada nisu ni oni loši“, poručio je obožavaocima vođa grupe Zoran Kostić-Cane na početku koncerta.
     

     
    Bend je svirao pesme iz svih faza, uključujući i „Hiljadu godina“ sa prvog singla iz 1984. godine, kao i „Prsten“ koji dugo nisu izvodili na koncertima, a atmosfera je dostigla vrhunac uz hitove sa kraja 80-tih godina „Kreni prema meni“, „Ono što pokušavam sad“ i „Hipnotisana gomila“.
     
    Velika vrućina u zadimljenoj Hali sportova, pa ni jedna upaljena navijačka baklja na sredini koncerta, nisu smetali ni bendu ni publici koja je popunila parter, tribine i sve prolaze da nešto duže od dva sata zajedno pevaju hitove Partibrejkersa iz protekle tri decenije.
     

     
    Partibrejkers su osnovani 1982. godine, a od tadašnje postave, uz vođu benda Zorana Kostića-Caneta ostao je gitarista Nebojša Antonijević-Anton, što je u protekle tri decenije bio i autorski tandem.
     
    Kao predgrupa na koncertu nastupio je alternativni beogradski dvojac (bas i bubnjevi) „Multietnička atrakcija“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE