Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Metallica“ rasprodala fan pit na Ušću

    Fan pit ulaznice za koncert grupe Metallica koji će se održati 8. maja na Ušću u Beogradu, rasprodate su, saopštili su organizatori.
     
    Veličina ekskluzivnog prostora dogovorena je sa bendom, a njegovo povećavanje neće biti moguće jer je to bio izričit zahtev grupe, kako bi najverniji obožavaoci uživali u najvećem komforu ekskluzivnog prostora. Prostor ima 6.000 mesta, poseban ulaz kao i poseban šank i štandove sa suvenirima.
     
    Osim rasprodatog fan pita, iako do koncerta ima više od dva meseca, interesovanje je veliko i za ostala mesta na koncertu pa je do sada prodato oko 15.000 ulaznica. Koncert na Ušću počinje već od popodnevnih časova kada će nastupiti obe predgrupe, Gojira i Machine Head. Njihovi nastupi trajaće po sat vremena a kapije se otvaraju od 17h.
     
    Metallica će održati koncert na Ušću u okviru turneje na kojoj slave 20 godina od objavljivanja “Black albuma”. Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a. Pored svih pesama sa “Black albuma”, Metallica će svirati i ostale pesme iz svoje dugogodišnje karijere.
     
    Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cenama: PARTER 3.300 dinara, TRIBINE SEDENJE 5.500 dinara, na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com .

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE