Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Sex Pistolsi potpisali ugovor s Universalom: Album uskoro

    Uprkos tome što su iz iste kompanije prognani sredinom 70-ih, vodeći britanski pankeri više od tri decenije nakon vrhunaca slave potpisali su ugovor s Universalom. Prošireno izdanje legendarnog albuma „Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols“ pojaviće se na tržištu ove godine, javlja BBC.
     
    Karen Simonds iz Universala naglasila je da se izdavanje podudara s 35. godišnjicom izlaska navedenog albuma i dodala: „Veselimo se saradnji s bendom i proslavi uticaja koji su imali na muzički svet. Raditi ovakvo nešto san je svakog zaljubljenika u muziku“.
     
    Bend, najpoznatiji po hitovima poput „Anarchy In The UK“ i „God Save The Queen“, oformio se 1975. godine. Predvođeni Džonijem Rotenom podsticali su obožavaoce da se suprotstavljaju vlastima i nametima društvenog ustrojstva. 1976. godine potpisali su za EMI (kojeg su u međuvremenu kupili Universal i Sony), ali ugovor je bio kratkog veka zbog intervjua uživo u kojem su članovi benda neprestano psovali što je dovelo do medijskog linča i raskida ugovora.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE