Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Adam Sendler glavi kandidat za Zlatne maline

    Glumac Adam Sendler dobio je rekordnih jedanaest nominacija za priznanje „Zlatna malina“, koje se dodeljuje za najlošija ostvarenja u filmskoj industriji, saoptešteno je 25. februara u Santa Moniki.
     
    Kao glumac, producent i scenarista, Sendler je dobio nominacije za filmove „Džek i Džil“ (Jack and Jill), „Moja nazovi žena“ (Just Go with It) i „Baki Larson: rođen da bude zvezda“ (Bucky Larson: Born to Be a Star). 

    Prethodni rekord sa pet nominacija za „Zlatne malinu“ držao je Edi Marfi („Norbit“, 2007). 

    Zanimljivo je da je Sendler nominovan dva puta za najgoreg glumca u filmovima „Džek i Džil“ i „Moja nazovi žena“ ali i za najgoru glumicu, s obzirom na to da u komediji „Džek i Džil“ igra istovremeno brata i sestru. 

    Zaradio je i dve nominacije za najgori glumački par u obe komedije u kojima su mu partneriDženifer Eniston i Bruklin Deker („Moja nazovi žena“) i Keti Holms i Al Paćino („Džek i Džil“). 

    Kao producent, Sendler bi mogao da dobije „Zlatnu malinu“ za najgori film, rimejk i nastavak filma(„Baki Larson“, „Džek i Džil“) , a takođe deli nominaciju za najgori scenario za oba filma, kao i nominaciju za najgoru glumačku ekipu („Džek i Džil“). 
     
    U konkurenciji za „Zlatnu malinu“ u kategoriji najgori film su i ostvarenja „Nova godina u Njujorku“(New Year“s Eve), „Transformersi: Tamna strana meseca“ (Transformers: Dark of the Moon) i“Sumrak saga: Praskozorje 1″ (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1). 

    U konkurenciji za najgoreg glumca, uz Sendlera su i Nik Svordson („Baki Larson“), Rasel Brend(„Artur“), Nikolas Kejdž („Lov na veštice“, „Prestup“, „Luda vožnja“) i Tejlor Lautner („Otmica“, „Praskozorje“). Svordson je nominovan i za najgoru sporednu ulogu u komedijama „Džek i Džil“ i „Moja nazovi žena“. 
     
    „Zlatnu malinu“ za najgoru glumicu mogao bi da dobije još jedan glumac Martin Lorens za rolu u filmu „Debela mama: kakav otac, takav sin“ (Big Mommas: Like Father, Like Son), kao i njegove koleginice Sara Palin („Neporažen“), Sara Džesika Parker („Ne znam kako joj polazi za rukom“, „Nova godina u Njujorku“) i Kristin Stjuart („Praskozorje“).
     
    Na listi je nekoliko oskarovaca – Kejdž, Paćino i Nikol Kidman, nominovani za najgoru sporednu ulogu („Džek i Džil“, odnosno „Moja nazovi žena“), kao i Bil Kondon, koji bi mogao da dobije „Zlatnu malinu“ za režiju filma „Praskozorje“. 

    Komedija „Džek i Džil“ vodi sa dvanaest nominacija, „Transformersi“ su drugi sa devet, a treće mesto sa osam nominacija zauzima prvi deo poslednjeg nastavka popularne vampirske sage“Sumrak“. 

    Nominacije za „Zlatnu malinu“ saopštene su uoči večerašnje dodele Oskara za najbolja filmska ostvarenja. Imena dobitnika ovog ne baš laskavog priznanja biće saopštena 1. aprila, ali kako to obično biva, nije sigurno da li će neko od umetnika doći po svoje priznanje. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE