Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Banjaluka neće videti film A. Džoli

    Film „U zemlji krvi i meda“, režiserski prvenac glumice Anđeline Džoli (Angelina Jolie), neće biti prikazivan u bioskopima u Republici Srpskoj od 16. februara kako je bilo planirano, preneli su banjalučki mediji.


    Ivona Lušić iz kuće „Blic Film & Video“, koja distribuira film, potvrdila je da je film ponuđen svim prikazivačima u Republici Srpskoj, ali da je odbijen.

    Vlasnik i direktor banjalučkog multipleksa „Palas“ Vladimir Ljevar rekao je ranije da za film Anđeline Džoli nema interesovanja u RS.  Ljevar je film „U zemlji krvi i meda“ nazvao „smećem“, poručujući da je on taj koji odlučuje šta će se prikazivati u njegovom bioskopu, a šta ne.

    „Taj film definitivno neće biti prikazan u Banjaluci i to je moja odluka. Ja određujem šta će igrati u ‘Palasu’, a šta ne“, rekao je Ljevar.

    Ivona Lušić nije isključila mogućnost da film bude prikazan u nekom drugom prostoru u Banjaluci.

    „Ukoliko postoji prostor koji ima uslove i registrovan je za tu delatnost, a želi prikazati film, mi smo, svakako, zainteresovani“, rekla je ona.

    Vladimir Ljevar, međutim, tvrdi da je njegova distributerska kuća „Oskar“, jedini distributer filma u RS.

    „Ko hoće da ga u Banjaluci prikazuje, neka ga prikazuje, kod mene neće sigurno, a odaću vam tajnu, splet okolnosti je takav da sam ja jedini distributer za ovaj film u Republici Srpskoj. Ono što ja odredim da će se prikazivati, tako će biti i u ostalim gradovima“, naveo je Ljevar.

    Premijera filma Anđeline Džoli u BiH biće održana 14. februara u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE