Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Azerbejdžanska firma gradi autoput kod Gornjeg Milanovca

    Opština Gornji Milanovac pružiće svu neophodnu stručnu i tehničku pomoć da se obezbede pravno tehnički preduslovi kako bi radovi na izgradnji autoputa od Beograda do Čačka počeli na vreme, izjavio je predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković.

    Mirković je tokom razgovora sa predstavnicima firme „Az – Virt“ iz Azerbejdžana, koja je odgovorna za radove na tri deonice budućeg autoputa kroz Gornji Milanovac, rekao da će podrška izvođaču biti obezbeđena i u toku izvođenja radova jer je očigledan interes građana te opštine za ovu veliku investiciju.

    – Izgradnja autoputa biće velika šansa za novo zapošljavanje kako radnika tako i preduzimačkih firmi koje bi mogle da se nađu u ulozi podizvođača – istakao je Mirković.

    Predstavnik azerbejdžanske firme Serdar Uluocak izrazio je zadovoljstvo zbog ponude saradnje i pomoći lokalne samouprave, i najavio da se očekuje da radovi otpočnu u martu 2012. godine, čim vremenski uslovi to dozvole

    Prema njegovim rečima, očekuje se da radovi budu završeni za tri godine, od trenutka početka gradnje autoputa.
    Azerbejdžanska firma izvodiće radove na tri deonice kroz opštinu Gornji Milanovac: Donji Banjani – Boljkovci, Boljkovci – Takovo i Takovo – Preljina.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE