Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zatvoren most zbog sumnje da je posuta živa

    Lučni pešački most u Zrenjaninu koji spaja ulice Toše Jovanović i Istarsku, od danas je potpuno zatvoren zbog sumnje da je na njemu prosuta živa, saopšteno iz Odseka inspekcije za zaštitu životne sredine u Zrenjaninu.

     
    Kako je saopšteno, službe Instituta za zaštitu na radu iz Novog Sada danas su uzele uzorak materijala sa tog mosta, a most će do dobijanja rezultata analize biti zatvoren za pešake.

    „Do dobijanja validnih rezultata iz ove stručne kuće, a na osnovu usmenog rešenja Pokrajinske inspekcije za zaštitu životne sredine, ovaj pešački most će iz predostrožnih razloga do daljnjeg biti potpuno zatvoren“, navodi se u tom saopštenju.

    Žitelji naselja Berbersko u Zrenjaninu juče su na mostu uočili velike količine materije za koju se sumnja da je živa i o tome odmah obavestili Komunalnu policiju, nakon čega je most bio delimično zatvoren.

     

    Još se ne zna otkud ta materija na mostu i koliko je ona opasna. Nadležni u gradu, kako kažu, preduzimaju sve mere kako bi se utvrdile okolnosti vezane za taj slučaj, a u policijskoj upravi kažu da su o tome dopisom obavestili Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

    U tom Sektoru kažu da je prvo potrebno utvrditi da li je na Lučnom pešačkom mostu zaista prosuta opasna živa, a potom će uslediti potraga za odgovornima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE