Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tanja Bošković kao Greta Garbo

    U teatru Madlenianum priprema se predstava „Tajna Grete Garbo“ u kojoj glavnu ulogu igra Tanja Bošković, a premijera je u planu za 25. februar na velikoj sceni, najavilo je danas to zemunsko pozorište.

    Dramu savremenog hrvatskog autora Mira Gavrana režira Đurđa Tešić. Tekst je za produkciju izabrala sama publika glasajući nakon ciklusa javnog čitanja drama u organizaciji Madlenianuma. U predstavi će igrati i Jovana Balašević, Miodrag Krstović i Petar Benčina. Kostime potpisuje Jelisaveta Tatić Čubrilo, scenografiju Zorana Petrov, muziku Vladimir Pejković.

    Radnja komada smeštena je u pedesete godine 20. veka. Svet u kojem međuljudske odnose definišu ugovori, novac, uspeh i slava iznenada napušta najveća zvezda Holivuda Greta Garbo. Razlog njenog povlačenja ostao je tajna. Pisac tu činjenicu koristi za stvaranje vešte, inteligentne i dirljive melodrame o intimnom osećanju uspeha ili neuspeha.

    „Greta Garbo ponovo je pred nama i zbog nas, da nas podseti da život, uprkos razočarenjima i gubicima, mora biti igra“, navodi se u najavi iz Madlenianuma.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE