Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Roki“ uskoro na pozorišnim daskama

    Američka superzveda Silvester Stalone udružio se sa bokserskim legendama Vladimirom i Vitalijem Kličkom kako bi na scenu postavio prvu muzičku verziju filma „Roki“, saopštila je producentska kuća „Stejdž entertejnment“.


    Stalone je izjavio da je oduvek želeo da kreira mjuzikl po čuvenom filmu iz 1976. godine o bokseru Rokiju Balboi koji od amatera postaje svetski šampion.

    „Oduvek sam maštao o Rokiju kao o mjuziklu. Film je u stvari ljubavna priča, a Roki ne bi nikada dospeo do poslednje runde bez Ejdrien“, njegove devojke u filmu, kazao je popularni glumac.

    „Videti tu priču kako oživljava na sceni čini me ponosnim“, dodao je Stalone koji se proslavio ulogom u tom filmu.

    Kako prenosi AFP, radnja mjuzikla će biti veoma slična originalnoj verziji filma sa akcentom na emocijama, a sadržaće i većinu hitova iz filma, uključujući pesme „Eye of the Tiger“ i „Gonna Fly Now“.

    Spektakl će zajedno sa Staloneom koproducirati braća Kličko koji će, takođe, učiti glavne glumce da boksuju.

    Vladimir Kličko je izjavio da su on i njegov brat obožavali film kada su bili deca.

    „Počeli smo da se bavimo boksom kada smo videli Silvestera Stalonea u Rokiju“, kazao je on, dodajući da su veoma uzbuđeni što će učestvovati u postavljanju mjuzikla.

    Mjuzikl „Roki“ će imati premijeru u Hamburgu u novembru 2012, a ukoliko bude imao uspeha, „Stejdž entertejnment“ se nada da će ga 2013. postaviti i na Brodveju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE