Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ( FOTO) Dodeljene Američke muzičke nagrade

    Američka kantri zvezda Tejlor Svift trijumfovala je na dodeli Američkih muzičkih nagrada u Los Andjelesu, pošto je dobila priznanje u tri kategorije, uključujući titulu izvodjača godine.

    Tejlor Svift proglašena je i za najbolju kantri pevačicu i najbolji kantri album, za „Speak Now“, prenose svetske agencije. Britanska pevačica Adel takodje je dobila tri nagrade, za najbolju pop/rok pevačicu, najboljeg savremenog izvodjača i najbolji pop/rok album, za „21“. Za najboljeg pop/rok pevača proglašen je Bruno Mars. Kanadjanin Džastin Biber, izvodjač godine 2010, ostao je ovog puta bez priznanja. Na svečanosti u Nokia teatru Biber je izveo jednu numeru sa svog božićnog albuma „Under The Mistletoe“.

    Priznanje za najbolju kantri grupu pripalo je bendu „Lejdi Antebelum“, koji je istu nagradu dobili i prošle godine. Za najbolju rok/pop grupu proglašena je „Marun Fajv“, a za najboljeg alternativnog rok izvodjača bend „Fu Fajters“. Bijonse je dobila priznanje za najbolju soul/ritam i bluz pevačicu, dok je isto priznanje u muškoj kategoriji dobio Ašer. Nagrada za najbolji soul/ritam i bluz album pripala je Rijani, za album „Loud“. Niki Minaž nadmašila je Lila Vejna i Kanjea Vesta u kategoriji najbolji rep/hip-hop izvodjač, a nagradjena je i za najbolji rep/hip-hop album, za „Pink Friday“. Dženifer Lopez pobedila je u kategoriji najbolji hispano izvodjač.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE