Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pokrenut web sajt o Parkinsonovoj bolesti

    Sve informacije o Parkinsonovoj bolesti, kao i niz korisnih saveta, građani Srbije prvi put mogu pronaći na jednom mestu, na web sajtu www.parkinson.rs, koje su pokrenule kompanije Lundbeck i Teva, u saradnji sa multidisciplinarnim revizionim odborom Evropske asocijacije za Parkinsonovu bolest (EPDA).
     




    Web sajt, koji ima veoma jenostavnu navigaciju, namenjen je ljudima koji boluju od Parkinsonove bolesti, njihovim porodicama i negovateljima i pruža informacije o samoj bolesti, kao i o brojnim aspektima lečenja i praktičnim elementima kao što su lekovi, hirurški zahvati, ishrana, vežbanje, fizikalna terapija i emotivna podrška.

    Veoma važan element borbe protiv Parkinsonove bolesti je kompletan i aktivan život i ovaj sajt je kreiran upravo tako da promoviše nezavisnost i pomoć obolelima da maksimalno iskoriste svaki dan. U posebnom odeljku, o svakodnevnom životu, navedeni su saveti koji mogu biti od pomoći pri komunikaciji, kao i veliki broj korisnih detalja kao što su vodiči za lekove i dnevnici o simptomima koji mogu da se preuzmu sa linkova ka drugim korisnim onlajn izvorima informacija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE