Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U planu nastavak filma „Blejd Raner“

    Američki režiser Ridli Skot nezvanično je potvrdio da će novi „Blejd Raner“ biti nastavak priče iz prvog filma, objavljeno je na šou biznis sajtu Digital Spy.

    Skot je u razgovoru za „Speakeasy“ blog magazina Wall Street Journal potvrdio da je rad na tom naučnofantastičnom projektu u toku. „Film mora da bude nastavak“, rekao je Skot, i dodao da uveliko radi na projektu i traži pisca. Na pitanje da li će se u filmu pojaviti Harison Ford kao penzionasini policajac Rik Dekard, glavni lik filma iz 1982, Skot je odgovorio da u nastavku neće biti nikoga iz stare ekipe.

    Režiser je nedavno završio rad na filmu „Prometej“ sa Šarliz Teron, Noomi Rapas i Majklom Fasbenderom u glavnim ulogama. To je neka vrsta nastavka serijala „Osmi putnik“ i u bioskope će stići 2012. Štampa je proteklih meseci spekulisala da li ce Skot snimiti nastavak, prednastavak ili rimejk „Blejd Ranera“. Radnja prvog filma smeštena je u Los Andeles 2019. godine i govori o istrebljivaču Riku Dekardu (Harison Ford) koji ima zadatak da pronadje i uništi četiri androida. Magazin Total film je u julu ove godine taj film proglasio za najbolje naučnofantastično ostvarenje svih vremena. „Blejd Raner“ je adaptacija price Filipa K. Dika „Da li androidi sanjaju elektricne ovče“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE