Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dajana Kiton piše memoare

    Oskarovka Dajana Kiton piše memoare o sebi i Vudiju Alenu pod nazivom “Onda ponovo“ (Then Again), koji bi trebalo da izađu u novembru.
     
    U memoarima glumica piše o svom upoznavanju sa Alenom, njihovoj vezi, filmovima na kojima su radili zajedno…

    Najpoznatija veza Dajene Kiton bila je sa rediteljem Vudijem Alenom. Prvi put su se sreli na njenoj audiciji za predstavu “Sviraj to ponovo, Sem“. Između 1971. i 1993. godine zajedno su snimili osam filmova, a neki od njih su “Spavač“ (1973), “Ljubav i smrt“ (1975), kao i “Eni Hol“ (1977) koji joj je doneo Oskara za najbolju žensku ulogu, a baziran je jednim delom na Alenovu vezu sa Kitonovom, kojoj je pravo ime Dajana Hol.

    “Zabavljati se sa Vudijem Alenom je bilo kao i biti u filmu Vudija Alena“, piše Dajana Kiton u svojim memoarima.

    Kitonova piše da je upoznala Alena 1968. kada su zajedno radili na komičnoj predstavi “Sviraj to ponovo, Sem“, koja je 1972. godine adaptirana u film. Glumica se zaljubila u scenaro koji je napiasao Alen, a kasnije i u njega.

    “A ko ne bi? Zaljubila sam se u njega i pre nego što sam ga upoznala. On je bio Vudi Alen. Naša cela porodica bi se okupljala pored televizora i gledala ga u emisijama Džonija Karsona. On je bio tako setno sa svojim debelim naočarima i u kul odelima“, piše Kitonova u svojoj knjizi.

    “On je bolje izgledao u stvarnom životu. Imao je sjajno telo i bio je veoma šarmantan“, nastavlja glumica, dodajući da je ona Alenu bila navika i da nije mogao sam sebi da pomogne, jer je “voleo je neurotične devojke“.

    Knjiga se takođe fokusira i na Kitoninu vezu sa majkom, Doroti Hol, a sadrži i odlomke iz porodičnih dnevnika i pisama porodice Hol.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE