Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Trejsi Ševalije gošća „Lagune“ na Sajmu knjiga

    Direktor „Lagune“ Dejan Papić danas je saopštio da je proslavljena književnica Trejsi Ševalije prihvatila poziv da dođe u Srbiju i bude gost ove izdavačke kuće na Sajmu knjiga od 27. do 30. oktobra.

    „Laguna“, koja je pre 10 godina prva objavila prevod romana Ševalijeove „Devojka sa bisernom minđušom“ na neki od južnoslovenskih jezika, zatim je objavljivala sukcesivno sve njene knjige jer je kod domaće čitalačke publike stekla kultni status.

    Papić je ispričao da se pre nekoliko godina na sajmu knjiga u Londonu upoznao sa književnicom i uputio joj poziv da bude gost „Lagune“ što je ona u načelu prihvatila, ali do sada nije našla slobodnog vremena da se odazove pozivu.

    Za ovu priliku “ Laguna“ će ponovo štampati „Devojku sa bisernom minđušom“ u kojoj je autorkin rukom pisan predgovor za srpsko izdanje.

    Tokom trodnevnog boravka u Beogradu Ševalije će svečano otvoriti novu knjižaru „Delfi“ u trgovačkom centru „Zira“, družiće se sa čitaocima na „Laguninom“ štandu na 56. međunarodnom Beogradskom sajmu knjiga, a potpisivaće svoje knjige i u knjižari „Delfi“ u SKC.

    Ševalije je, pored „Devojke“, napisala i romane „Devičanski plavo“, „Pali anđeli“, „Dama i jednorog“, „Plameni sjaj“ i „Izuzetna stvorenja“.

    „Devojka“ je bila njen drugi roman i on joj je doneo globalnu slavu a prodat je u više od četiri miliona primeraka. Spisateljica, koja se rodila u Vašingtonu sada putuje sa britanskim pasošem jer već 26 godina živi u Velikoj Britaniji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE