Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osmi dečiji sajam od 14. do 16. oktobra

    Osmi Campina Puddis Dečiji sajam održava se od 14. do 16. oktobra na Beogradskom sajmu i po tradiciji, organizatori spremaju niz iznenađenja za posetioce. Ulaz na sajam je besplatan, a manifestaciju će svečano otvoriti ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
     
    Na sportskom terenu biće veliki broj školica sporta, nagradnih igara za male posetioce  poput Campina puddis štafete, koja će se održati pet puta u toku trajanja sajma, zatim biće održan i Olimpijski čas, gde će se predstaviti Olimpijski komitet Srbije. Republički zavod za sport i Gradski centar za fizičku kulturu predstaviće ovih dana veoma popularne sportove odbojku i tenis, a od zimskih sportova – umetničko klizanje. U prezentacijama mogu da učestvuju posetioci, ali samo uz odobrenje roditelja.
     
    Prvi put na sajmu učestvuje Svibor savez Srbije, koji će maskirati mališane u prave male vitezove. Međutim, specijalan program za decu spremaju i Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada i Žandermerija.
     
    Mališane očekuje veoma raznovrsan i zanimljiv program, a u tome su nam pomogli naš generalni sponzor Campina Puddis i ostali sponzori manifestacije: Becutan, Frikom, Lavirint i Pošta.
     
    Predsajamsko druženje održaće se 9. oktobra od 13 do 15 časova u Delta City-ju gde će deca moći da uživaju u neprekidnom programu različitih izvođača poput dečijeg hora Zvončići iz Pančeva, muzičke radionice Mari Mari, pozorišne trupe Zo Zo i ostalih grupa dečijeg stvaralaštva.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE