Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Bremasoni“ Mirjane Ðurđević

    Jedna od najproduktivnijih i najuspešnijih srpskih spisateljica tokom protekle decenije Mirjana Ðurđević objavila je 12. roman neobičnog naslova „Bremasoni“ u izdanju „Lagune“, koji će biti predstavljen sutra u knjižari „Delfi“ u SKC.

    Posle „Ðakuzija u liftu“, „Prvog drugog trećeg čoveka“, „Miroslavljevog jevanđelja“ pa do „Kaja, Beograd i dobri Amerikanac“, Ðurđevićeva se rešila da demistifikuje jednu tako misterioznu globalnu organizaciju kao što su masoni i to u Beogradu u samo predvečerje Drugog svetskog rata.

    Da bi mogla da ismeje sremske snaše, beogradske gospoje iz najboljih porodica, promiskuitetne usedelice, za njih je formirala žensku masonsku ložu koja je centar svih gradskih intriga, berza za razmenu informacija o tajnim i javnim ljubavnim vezama.

    Čitaocima se preporučuje da pre početka čitanja ove „vratolomne vožnje niz ezoterijski tobogan“, kako je knjigu opisala prof. dr Vladislava Gordić Petković, pomno prouče „mali i nepotpuni pojmovnik primenjene masonerije“ da se ne pogube tokom tog putovanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE