Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Unikredit“ otvorio prvu ekspozituru u Srbiji za žene

    „Unikredit banka“ saopštila je danas da je, u okviru procesa širenja mreže, otvorila prvu ekspozituru u Srbiji namenjenu ženama, „Lejdi brenč“ (Lady Branch).

    Novootvorena ekspozitura se nalazi u Trnskoj ulici broj 2, a počinje da radi danas.

    „Svesni činjenice da se uloga žena u modernom društvu sa pravom aktuelizuje, a u nameri da pružimo podršku promociji principa rodne ravnopravnosti, osmislili smo inovativan i na našem tržištu jedinstven način pružanja bankarskih usluga koji je u potpunosti usklađen sa željama i očekivanjima savremene žene“, navedeno je u saopštenju.
     
    Ekspozitura čiji je cilj da ženama olakša svakodnevnicu i pruži prijatan i drugačiji ambijent, dodatno je obogaćena posebnim kutkom namenjenim deci. Ponuda je zasnovana na razumevanju specifičnih ženskih potreba, planova i ambicija. Iz široke palete proizvoda izdvajaju se „Lejdi paket računi“, Maestro platna kartica koja klijentkinjama obezbeđuje popuste za robu i usluge, kreditni proizvodi kreirani prema potrebama dama. Kreirana je i posebna imejl adresa, [email protected], na koju klijentkinje mogu da šalju sugestije i komentare u vezi sa tom ekspoziturom i njenim poslovanjem. Na taj način „Unikredit banka“ će biti u mogućnosti da uvede dodatne proizvode i usluge ukrojene prema merama i potrebama savremene žene, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE