Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počeo Lorist

    Prigodnom svečanošću danas je na Novosadskom sajmu otvoreno nekoliko manifestacija – 44. međunarodni Sajam lova, ribolova i sporta „Lorist“, i 44. međunarodni Sajam turizma, u okviru kojeg su i Sajam hortikulture, izložba Eko-svet i po prvi put Sajam šumarstva.


    „Lorist“ i Sajam turizma, pod čijim okriljem su i posebne izložbe opreme za ugostiteljstvo, odnosno hrane i pića, otvorio je Vladimir Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, bivši reprezentativac, najbolji odbojkaš sveta u 2000. godine, dva puta najbolji sportista naše zemlje i nosilac 12 medalja sa međunarodnih takmičenja.

    „Iz iskustva znam da je veoma teško doći do vrha, a još teže na njemu opstati i trajati. To važi kako za sportiste, tako i privrednike, a ‘Lorist’, moj najomiljeniji sajam, smatram brendom koji traje i uspešno predstavlja Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju“, istakao je sportista koji je za našu zemlju nastupio čak 242 puta i igrao u 11 klubova iz sedam zemalja.

    Na oba danas otvorena sajma učestvuje više od 400 izlagača iz Srbije, regiona i zemalja Evropske unije, a sem izložbi lovačke i ribolovačke opreme, sportskih rekvizita, prehrambenih proizvoda, pića i drugog najavljeno je i oko 30 naučnih i stručnih skupova.

    Sajamske kapije će biti otvorene svakog dana do 2. oktobra od 10 do 19 sati, a ulaznicu su 200 (kolektivne) i 300 dinara.

    Sutra će, u sklopu jesenjih priredbi na Novosadskom sajmu, biti otvoren i 2. sajam konjarstva „Horsvil“, na kojem će učestvovati 100 izlagača sa 180 konja. Svečani defile konja i zaprega krenuće u 17 časova s Trga slobode, a znak za start daće gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE