Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radionica o zaštiti životne sredine na železnici

    „Železnice Srbije“ i Međunarodna železnička unija sutra i u petak u Beogradu organizuju Prvu jugoistočno – evropsku radionicu o zaštiti životne sredine na železnici.
     
    Pod pokroviteljstvom Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, prvu radionicu ovakve vrste u železničkim upravama jugoistočne Evrope organizuju Centar za održivi razvoj srpskih železnica i Odsek za održivi razvoj Međunarodne železničke unije.

    Železnički eksperti iz jugoistočne Evrope, tokom dvodnevnog skupa, predstaviće praktična rešenja za ključna pitanja u pogledu zaštite životne sredine, sa ciljem razmene iskustava, a planirano je i formiranje mreže eksperata iz ove oblasti u regionu.
     
    Posebno će biti reči o zaštiti životne sredine, energetskoj efikasnosti i zakonodavnoj podršci u ovoj oblasti na železnici.

    Učešće na prvoj radionici za zaštitu životne sredine na železnici u jugoistočnoj Evropi potvrdilo je dvadesetak eksperata iz Nemačke, Holandije, Poljske, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Crne Gore i Republike Srpske, a o programu održivog razvoja Međunarodne železničke unije govoriće šef Odseka za održivi razvoj u ovoj najvećoj medjunarodnoj železničkoj organizaciji Aleksandar Vič, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE