Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    KRKOBABIĆ NE ODUSTAJE: Penzioneri pristali na smanjenje

    Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić još jednom je ponovio svoju „legendarnu“ konstataciju da su penzioneri pristali na smanjenje penzija.

    Na predizbornom mitingu koalicije SNS – PUPS u Leskovcu, Krkobabić je izjavio da su penzioneri pristali na smanjenje zbog budućnost mladih u Srbiji, naglasivši da je to bio njihov „svestan čin kojim su pomogli zemlji kada je bilo najteže“.

    „Kažu nisu ih pitali da im umanje penzije i plate. Ne znam da li neko u ovoj sali deli drugačije mišljenje. Kada je zemlja u opasnosti, onda se brani. Da li neko treba da te pita da braniš zemlju. Takva pitanja su izlišna“, rekao je Krkobaić.

    Prema njegovim rečima, penzioneri su tim svojim doprinosom hteli „redovne i sigurne penzije“.

    „Hteli su da im poštar dolazi i da im donosi penzije, ali hteli su i nešto više od toga – budućnost za svoju zemlju i decu, za svoje unuke, hteli su da im deca ostaju u zemlji i ne odlaze“, istakao je Krkobabić.

    Izvor: Beta

    What's your reaction?

    Komentari

    • J.Ilic

      Najmanje što se može reći je da ovaj gospodin bezobzirnom laži ponižava ovdašnju javnost. Nadati se da će se oni u čije ime je došao na vlast ubrzo osvestiti i jasno reći šta o tome misle.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE