Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Take That verovatno pravi pauzu

    Britanska pop grupa „Take That“ verovatno će napraviti pauzu posle iscrpljujuće turneje „Progress Live“ i zbog tenzija sa Robijem Vilijamsom koji se nedavno ponovo priključio bendu.

    Sandej miror tvrdi da su Hauard Donald, Džejson Orindž i Mark Oven zapretili da će napustiti grupu zbog Vilijamsa, a da ih Gari Barlou ubedio da ne odlaze i da o budućnosti raspravljaju pošto on na Božić završi obaveze u TV takmičenju „Iks faktor“.

    „U početku je bila bajka, sa Robijem koji se vratio, kad su ponovo bili petočlana grupa“, ispričao je jedan izvor listu. Tenzije su „Take That“-u su, navodno, počele na dodeli Brit nagrada u februaru kad je Robi Vilijams, za koga se priča da sprema novi solo materijal, tražio privilegovano mesto na bini.
     
    „Bilo je problema“, dodao je izvor. „Momci su znali da rad s Vilijamsom može da bude težak ali nisu shvatili koliko će morati da se menjaju da bi mu se prilagodili. Robi može da bude sjajan i većinu vremena se šali i zabavlja, ali je trebalo da se malo više potrudi da se uklopi“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE