Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Pixar najavio dva nova filma

     

    Pixar-ovi fanovi imaju dva nova razloga za slavlje. Čuveni studio za animaciju najavio je svoja dva nova filma. Prvi film  je o dinosaurusima, dok je radnja drugog vezana za funkciju unutrašnjosti ljudskog mozga, kako se navodi na Diznijevom D23 Expo-u.
     
     
    Prvi crtani govori o tome, šta bi se sve dešavalo da dinosaurusi nisu nestali, i pojaviće se u bioskopima u novembru 2013. godine. Pixar je dao i kratak sadržaj filma:
     

    „Šta da je kataklizmični asteroid, koji je zauvek promenio život na Zemlji, zapravo potpuno promašio našu planetu i da gigantski dinosaurusi nikada nisu izumrli? Ovu zabavnu, iskrenu i originalnu priču je režirao Bob Peterson (koji je jedan od reditelja i pisac crtanog filma „Up“ i pisac za „Finding Nemo“) i producirana  od strane John Walker-a („The Incredibles,“ „The Iron Giant“).“
     
    Drugi film, biće realizovan u maju 2014. godine i biće smešten u unutrašnjost ljudskog mozga.

    „Od reditelja Pete Docker-a („Up,“ „Monsters, Inc.“) producenta Jonas Rivera („Up“), dosetljiv novi film odvešće te na mesto koje svi poznaju, ali koje niko nikada nije video: svet unutar ljudskog mozga.“

    Pixarov sledeći crtani je „Brave,“ o škotskoj princezi, koja treba da dokaže svoju hrabrost, nakon što je, zbog suprotstavljanja svojim roditeljima,  dovela svoje kraljevstvo u opasnost. Film počinje sa prikazivanjem u junu naredne godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE