Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Zdravstveni kutak“ od danas na Adi Ciganliji

    Ispred Centra vodenih sportova na Adi Ciganliji danas će biti otvoren „Zdravstveni kutak“, gde će građani moći da se konsultuju sa lekarima o svom zdravstvenom stanju, najavljeno je iz Gradske uprave.

    „Zdravstveni kutak“ radiće svakog ponedeljka i srede tokom avgusta, od 11 do13 sati, a građani će osim saveta moći da provere i krvni pritisak i nivo šećera u krvi, kao i da potpišu donorske kartice za transplantaciju organa.

    Danas će građane sa osnovama velnesa upoznati dr Gorana Isailović, dok će naučni saradnik Instituta za ortopedsko-hiruške bolesti „Banjica“ dr Branka Sbutega govoriti o lečenju ortopedskih tegoba.

    Uputstva za reagovanje u slučaju bola u grudima davaće portparol Hitne pomoći dr Nada Macura, dok će direktorka Doma zdravlja Voždovac Nada Jovanović-Vasiljević ukazati na značaj preventivnih pregleda i otkrivanja raka debelog creva.

    Od stručnjaka iz Ministarstva zdravlja posetioci će moći da čuju sve o akciji podrške transplantaciji organa „Produži život“ i da potpišu donorske kartice.

    U „Zravstvenom kutku“ biće reči i o značaju pravilne ishrane i dojenja, o osteoporozi, oboljenjima kože, pravilnom postupanju sa lekovima i značaju upotrebe biljaka u preparatima.

    Za posetioce su pripremljeni pokloni i besplatni primerci novina „Politika“ i „Sportski žurnal“, a ceo projekat pokrenuo je dnevni list „Politika“ u saradnji sa JKP „Ada Ciganlija“, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE