Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pronađite grešku na Facebooku i zaradite 500 dolara

    Vodeća svetska društvena mreža Facebook dobro je svesna kolike su sposobnosti hakera koji zadaju glavobolju globalnim korporacijama. Nakon što su odlučili da zaposle jednog hakera koji je probio savršenu zaštitu Playstationa 3, odlučili su da odu korak dalje.
    Nakon što su u Facebooku zaposlili Džordža Hotca, jednog od najpoznatijih hakera na svetu, koji je prvi probio zaštite na iPhoneu i PlayStationu 3, u kompaniji su otišli korak dalje.

    Naime, pozvali su hakere da rade na Facebooku, a onima koji otkriju grešku sledi poštena nagrada – i to 500 dolara i više!

    Novac će dobiti samo onaj ko prvi otkrije određenu rupu u Facebookovom sigurnosnom sistemu. Koliko će dobiti zavisi od vrste propusta. Za otkrivanje minimalnog propusta Facebook će hakeru platiti 500 dolara, a kako je problem ozbiljniji proporcionalno raste i svota koju će haker zaraditi.

    Pogreška koju haker treba da pronađe treba da zadovolji i neke uslove. Treba kompromitovati integritet Facebookovih korisnika, a haker ne treba istupati javno već treba Facebooku ostaviti dovoljno vremena da mu se javi. Takođe, haker ne može biti iz države koja je pod sankcijama SAD-a.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE