Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje 18. Drinska regata

    Drinska regata „Bajina Bašta 2011“ počeće „Igrama bez granica“ na jezeru Perućac i takmičenjima u preplivavanju jezera i pripremanju riblje čorbe pored reke Vrelo.

    Na „Igramama bez granica“ učestvovaće studenti Fakulteta za fizičko vaspitanje, sportski klubovi, kao i druge ekipe koje se prijave, a u večernjim satima na trgu u Bajinoj Bašti biće priređen koncert narodne muzike, saopštio je Sportsko-turistički centar „Bajina Bašta“.

    U petak, drugog dana regate, u 16 časova, predviđen je takmičarski spust niz Drinu, a najaveljno je učešće velikog broja sportskih društava iz cele Srbije, nakon čega slede skokovi sa mosta. Glavni događaj 18. Drinske regate – zabavno-rekreativni spust, počeće u subotu, 23. jula u 11 sati.

    U njemu će učestvovati stotine plovila i posada, a očekuju se i trubači, koji već tradicionalno prate nekoliko kilometara dugačku povorku i „daju joj ritam“, kao i plutajući šank, muzički splav, kupanje, roštilj i ostali specijaliteti domaće kuhinje.

    U večernjim satima drugog i trećeg dana regate, na ušću reke Rače u Drinu, biće organizovan zabavni program i koncerti u okviru „Most festa“, a najavljeni su nastupi brojnih muzičkih grupa među kojima su – Neverne bebe, Ortodoks keltsi, Električni orgazam, Agata…

    Očekuje se da će manifestaciju tokom tri dana posetiti više od 100.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.

    Manifestaciju organizuju Sportsko-turistički centar „Bajina Bašta“ i opština Bajina Bašta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE