Počinje 18. Drinska regata

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinje 18. Drinska regata

  Drinska regata “Bajina Bašta 2011” počeće “Igrama bez granica” na jezeru Perućac i takmičenjima u preplivavanju jezera i pripremanju riblje čorbe pored reke Vrelo.

  Na “Igramama bez granica” učestvovaće studenti Fakulteta za fizičko vaspitanje, sportski klubovi, kao i druge ekipe koje se prijave, a u večernjim satima na trgu u Bajinoj Bašti biće priređen koncert narodne muzike, saopštio je Sportsko-turistički centar “Bajina Bašta”.

  U petak, drugog dana regate, u 16 časova, predviđen je takmičarski spust niz Drinu, a najaveljno je učešće velikog broja sportskih društava iz cele Srbije, nakon čega slede skokovi sa mosta. Glavni događaj 18. Drinske regate – zabavno-rekreativni spust, počeće u subotu, 23. jula u 11 sati.

  U njemu će učestvovati stotine plovila i posada, a očekuju se i trubači, koji već tradicionalno prate nekoliko kilometara dugačku povorku i “daju joj ritam”, kao i plutajući šank, muzički splav, kupanje, roštilj i ostali specijaliteti domaće kuhinje.

  U večernjim satima drugog i trećeg dana regate, na ušću reke Rače u Drinu, biće organizovan zabavni program i koncerti u okviru “Most festa”, a najavljeni su nastupi brojnih muzičkih grupa među kojima su – Neverne bebe, Ortodoks keltsi, Električni orgazam, Agata…

  Očekuje se da će manifestaciju tokom tri dana posetiti više od 100.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.

  Manifestaciju organizuju Sportsko-turistički centar “Bajina Bašta” i opština Bajina Bašta.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE