Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sutra počinje Summer3p na Paliću

    U četvrtak, 21. jula, počinje 9. Summer3p festival. Na jedinstvenoj party lokaciji – Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice, posetioci će moći da uživaju u elektronskoj muzici do 24. jula.
     
    Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Kollektiv Turmstrasse (Nemačka), Slyde (Engleska), Mihai Popoviciu (Rumunija), Murko (Slovenija), Sex Shop Boys (Mađarska), Roby Deep (Slovenija), Dandy (Mađarska) i Danza Macabra (Slovenija).

    Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

    I ove godine skrećemo pažnju na dve važne kampanje – Stop nasilju! i Očistimo jezero Palić. Tokom festivala održaće se više radionica: Radionica reciklaže, Muzička radionica za decu, Ekološka i Audio radionica, kao i Likovna i Sportska radionica. Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala.

    Kompleti ulaznica (za sva četiri dana Festivala) još uvek se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.050 dinara i online, putem njihove internet prezentacije www.eventim.rs. Dnevne karte, po ceni od 350 dinara prodavaće se od prvog dana Summer3pa na ulazu Termalnog bazena.
     
    Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

    Kao uvod u Festival, u Subotici je nedavno održan i Summer3pKULT vikend.

    U okviru ovog programa, od 15. do 17. jula izveden je angažovani teatarski komad Mili, Džek i razigrani mačak, u kom su učestvovali đaci subotičkih osnovnih škola, zatim multimedijalni projekat zaštite i očuvanja kulturne baštine Nasmeši se Subotici kroz koji su posetioci mogli da upoznaju istoriju upečatljivih delova grada Subotice, a postavljena je i instalacija umetnika iz Milana Želimira Barića – Video morfna pneumatička struktura koja teži buđenju ekološke svesti kod savremenog čoveka, crpeći inspiraciju iz ulične umetnosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE