Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Poznati učesnici trećeg Beogradskog foum festa

    Treći Amstelov beogradski pena festival (Amstel Belgrade Foam fest) biće održan 3. septembra u Beogradskoj areni, a među učesnicima naći će se svetski poznati di-džejevi Ripli, Antoan Klamaran, Tom Novi, Kristijan Varela, najavio je danas organizator.
     
    Festival će otvoriti francuski di-džej Ripli koji se na ovim prostorima proslavio pesmom „Belgrade, I love you“, a za „Foum fest“ najavio je premijeru, ali i standardni set pesama.

    Više nego uspešnim albumom „Release yourself“ Antoan Klamaran se probio među najbolje disk-džokeje današnjice. Hitovi „When the sun goes down“ i „Live your dreams“ obeležili su prethodni period, a aktuelna je njegova numera „Stickshift“.

    Nemački di-džej Tom Novi, koji se proslavio sredinom devedestih godina pesmama „I house u“ i „Pumpin“, trenutno beleži uspehe na svetskim top listama i nastupa u najboljim svetskim klubovima.

    Kristijan Varela je dobitnik stotinak muzičkih nagrada, između ostalog nagrade „Ibica 2007“, za najboljeg tehno di-džeja. Poznat je po remiksima „Plastic tits“, „Titan“ i „Funky Beat“, a podjednako su popularne i njegove kompozicije „Florencia“ i „Funky tones“.

    Domaću podršku pružiće najbolji srpski di-džejevi, među kojima su Marko Nastić, Kizami, Mirko i Miks, Plaja, a festival će najverovatnije zatvoriti Dejan Milićević, čiji stil predstavlja varijacije tehna, hausa i minimal zvuka, oprezno kombinovanog i miksovanog na dva do tri gramofona.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE