Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatan MTV koncert na Kalemegdanu

    U okviru Međunarodne studentske nedelje u Beogradu sutra će biti organizovan besplatan koncert na terenima Košarkaškog kluba „Partizan“, na Kalemegdanu, najavio je MTV.
     
    Na koncertu će nastupiti Rob Garza, član benda „Tiveri korporejšn“ (Thievery Corporation), Filipe Koen Solal (Philippe Cohen Solal) iz sastava „Gotan prodžekt“ i beogradski di-džej Marko Milićević, poznatiji kao „Gramofondžije“.

    Ovim koncertom se nastavlja uspešna saradnja od prošle godine kada je MTV u okviru Međunarodne nedelje studenata u Beogradu, takođe, organizovao besplatan koncert na kojem je nastupilo šest izvođača iz regiona, pred više od 15.000 posetilaca.

    Garza je član dvojca „Tiveveri korporejšn“, sastava koji je svoju profesionalnu karijeru započeo 1996. godine osnivanjem sopstvene izdavačke kuće „ESL Music“, a sa prvim albumom „Sounds of the Thievery Hi-Fi“ definisali su žanr, koji često nazivaju „nadnacionalnim zvukom“.

    Tokom poslednje decenije širili su uticaj kroz studijske albume „The Mirror Conspiracy“, „The Rićest Man In Babylon“ i „The Cosmic Game“, a u Srbiji poslednji put su gostovali krajem maja prošle godine, u „Ekspo centru“.

    Solal je jedan od osnivača sastava „Gotan prodžekt“, koji je prošle godine u Beogradskoj areni predstavio svoj novi album „Tango 3.0“ – prepoznatljivu kombinaciju tradicionalnog argentinskog tanga, daba, džeza i elekronskog zvuka.

    Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, koja se održava do 17. jula pod sloganom „Komjunikejšn in ekšn“ (Communication in action), za cilj ima upoznavanje i povezivanje studenata iz cele Evrope, a koncertu na terenima „KK Partizan“ prisustvovaće predstavnici 50 zemalja, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE