Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Ratnici Šaolina“ sutra u SC-u

    Čuveni „Ratnici Šaolina“ nastupiće sutra u Sava centru sa novim programom u okviru evropske turneje „The Spirit Within“.
     
    “Ratnici Šaolina” kroz meditaciju i rigoroznu obuku savladavaju najsloženije borilačke izazove i u vidu jedinstvenog kung fu šoua, za koji je koreografiju uradio Stefan Lederlend, demonstriraće publici svoju okretnost, snagu i veštinu.

    U predstavi učestvuje 22 majstora kung fua, a tokom nastupa koriste 18 vrsta oružja.

    Predstavu je do sada širom sveta videlo više od pola miliona gledalaca svih uzrasta, a koreograf je želeo da ove godine prilagodi šou evropskoj publici i učini ga interaktivnim, privlačnijim i uzbudljivijim.

    Postoji sekvenca programa za podučavanje, koja se realizuje sa decom iz publike koja uživo na bini imaju prva iskustva sa ovom veštinom.

    Posetioci će moći da pogledaju kako jednog ratnika podižu u vazduh sa isukanim kopljima, ležanje na sečivima, krevet od eksera, lomljenje čeličnih šipki glavom.

    Iako skoro svaki predmet mogu da upotrebe kao oružje, ratnici nisu agresivni, a u srcu njihove filozofije je elegancija i gracioznost, kao osnovna tema koja se provlači kroz ceo spektakl.

    Većina ratnika Šaolina ima oko 20 godina, a najmlađi učesnik ima 10 godina. Sa treningom su počeli kada su imali samo tri ili četiri godine. Svi dolaze iz Kine.

    Jedan uobičajen dan mladog borca podrazumeva ustajanje u pet sati ujutru da bi obavio šestosatni trening uz meditaciju. Dok su na turneji, ratnici nastavljaju da praktikuju svoje mentalne i fizičke treninge, jer veruju da je mentalna snaga glavni faktor za uspešan nastup.

    Ulaznice za njihov nastup u Sava centru koštaju 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE