Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Laibach i Tav Falco sviraju na Kalemegdanu

    Ovogodišnji Beogradsli letnji festival – BELEF otvoriće Rambo Amadeus koji će svirati 15. jula, a slovenački sastav Laibach nastupiće na njegovom zatvaranju 7. avgusta.
     
    Iz „BELEF-a“ je najavljeno da će u muzičkom delu festivala nazvanom „Ton Music 21“ na Letnjoj sceni na Kalemegdanu svirati 16. jula britanski Singing loins i Night Shift, a nekadašnji pevač sastava Can, Damo Suzuki, „Neočekivana sila“ i DJ Boža Podunavac 19. jula.

    Za 22. jul predviđen je „LP duo“, 30. jula dolazi hrvatski surf rok sastav Bambi molesters, 2. avgusta makedonski elektro muzičar Kiril Džajkovski, a 6. avgusta nastupaju američki muzičari Tav Falco i Ken Stringfellow, kao i domaći sastav Block Out.

    „Svi koncerti su konciprani tako da odgovore na temu festivala ‘Audio visual 21st Century-AV 21’. Za svaki koncert biće posebno pripremljen vizuelni deo za ‘BELEF 2011’ što podrazumeva potpuno novi, do sada neviđen nastup tih grupa“, najavio je „BELEF“.

    Ulaznica za svako koncerto veče je 600 dinara.

    „Beogradski letnji festival“ je tradicionalna manifestacija koja tokom leta ima za cilj da producira i predstavi vrhunska umetnička ostvarenja iz oblasti muzike, pozorišta, vizuelnih umetnosti i drugih umetničkih disciplina i da na taj način animira Beograđane i goste Beograda.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE