Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Sisko“ lansirao svoj tablet „sajus“

    Kompanija „Sisko“ je lansirala na tržište svoj tablet uređaj „sajus“ namenjen kompanijama, preneli su francuski elektronski mediji.

    Radi se o tabletu povezanom sa prodavnicom aplikacija „ApHQ“ koji, između ostalog, sadrži kolaborativne i virtualizacione funkcije, kao i operativni sistem „Android 2.2“, „Intelov“ procesor „atom Z615“ od 1,2 gigaherca i ekran od sedam inči.

    Kompanije HTC i LG su, istovremeno, objavile dostupnost njihovih trodimenzionalnih (3D) „pametnih“ telefona – „smartfona“ predstavljenih pre nekoliko meseci.

    Radi se o telefonima koji omogućavaju gledanje i snimanje 3D sadržaja bez korišćenja naočara zahvaljujući stereoskopskoj tehnologiji (kao na „Nintendovoj“ igračkoj konzoli 3DS).

    Telefon LG-a „optimus 3D“ sadrži, između ostalog, ekran WVGA od 4,3 inča i unutrašnju memoriju od osam gigabajta, kao i operativni sistem „Android 2.2“ i sistem na čipu SoC (System-on-Chips) – OMAP4 firme „Teksas instrument“ od jednog gigaherca.

    Telefon „evo 3D“ kompanije HTC funkcioniše pod operativnim sistemom :“Android 2.3″ i „Sense 3.0“, a poseduje, između ostalog, „Kvalkomov“ dvojezgarni procesor „Snepdregon“ od 1,2 gigaherca, ekran qHD od 4,3 inča rezolucije 960 x 540 piksela i internu memoriju od četiri gigabajta upotpunjenu memorijskom karticom „majkro SD“ od osam gigabajta.

    Cena tih uređaja, međutim, nije objavljena.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE