Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Zabuna na dodeli BET nagrada

    Američki pevač Kris Braun dobio je četiri priznanja na svečanoj dodeli nagrada BET održanoj sinoć u Los Anđelesu, ali mu je greškom voditeljke jedna zamalo „ukradena“.

     
    Braun je proglašen za najboljeg ritam i bluz pevača, a dobio je i nagradu za najbolju saradnju, za pesmu „Look At Me Now“ koju je snimio sa Lilom Vejnom i Bastom Rajmsom, a pripala su mu i dva priznanja koja dodeljuju obožavaoci.
     
    Međutim, dodela nagrada će ostati upamćena i po gafu voditeljke, koja je kao dobitnika „Coca-Cola Viewer’s Choice Award“-a proglasila prvo Kris Brauna, a zatim njegovu bivšu devojku Rijanu. Zabuna je nastala kada je voditeljka na malom tablet računaru koji je držala u rukama pročitala Braunovo ime, a preko bubice joj je saopšteno da je nagradu ipak dobila pevačica sa Barbadosa za numeru „What’s my name?“ koju je snimila sa pevačem Drejkom.
     
    Drejk je izašao na scenu i primio nagradu, nazvavši ovo proglašenje čudnim. Ipak, konfuzija nije ovde završena, jer je kasnije saopšteno da je Kris Braun ipak osvojio ovu nagradu.
     

    Za najbolju hip-hop pevačicu proglašena je Niki Minaz, dok je priznanje za najboljeg hip-hop pevača pripalo Kanjeu Vestu. Nagrada za najbolju grupu pripala je bendu „Didi – Dirty Money“, a priznanje za najbolje debitante dobili su Džejden Smit i Vilou Smit.

    Stiv Harvi dobio je nagradu za humanitarni rad, a Pati Label uručeno je priznanje za životno delo.

    Među izvođačima koji su nastupili na svečanosti bili su Meri Džej Blajdž, Anita Bejker, Rik Ros, Lil Vejn, Ališa Kiz i Bruno Mars.

    Američke nagrade BET dodeljuju se svake godine u oblasti muzike, sporta i filma. Dobitnike – Afroamerikance i pripadnike drugih manjina – biraju članovi BET akademije koju čine profesionalci, novinari i obožavaoci.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE