Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ko su najuporniji svetski paparazzi


     
    Zvezdama beskrajno idu na živce, njihove metode su uglavnom na granici pristojnosti, ali ih jedna dobra fotka može učiniti slavnima. Radi se o fotografima koji u stopu prate poznate osobe ne bi li ih uhvatili u privatnim ili neugodnim situacijama. Najuporniji paparazzi koji su svoje snimke odlično unovčili su:
     
    Tacio Sekiaroli

    Pokojni Italijan bio je prvi rimski paparazzi koji se 50-ih intenzivno počeo baviti uhođenjem slavnih osoba. Snimio je golu Anitu Ekberg (švedski supermodel) i nekoliko puta završio na sudu. Bio je toliko vešt s fotoaparatom da ga je Sofija Loren angažovala za ličnog fotografa. Pogledajte njegove najbolje snimke:
     

     
    Albreht Gerlah
     
    Nemac se u mladim danima proslavio slikama koje su otkrile aferu između Demi Mur i Leonarda di Kapria. Kasnije je među prvima uspeo snimiti Madoninu kći, nakon što je čak devet noći proveo u grmlju ispred njene kuće. Šona Konerija je uhvatio s ljubavnicom, a Franka Sinatru je snimio u ne baš lepim situacijama.

    Ron Galela

    Najveća živa paparazzi zvezda, o kojem je nedavno čak snimljen dokumentarac (trailer pogledajte ispod). Služio se vrlo sumnjivim metodama pa je često dobijao po nosu – poznata je njegova tuča s Marlonom Brandom. Najviše je bio opsednut sa Džeki Kenedi kojoj nakon smrti JFK-a nije davao mira pa nije čudno da se upravo ona nalazi na njegovoj najpoznatijoj fotografiji. Džeki O ga je više puta tužila, ali ga nije uspela zaustaviti.
     

     
     
    Darin Lajons
     
    Karijeru je započeo sa samo 22 godine. Prvi put je snimio zaljubljene Anđeilu Džoli i Bred Pita, ali je pokazao i određenu dozu morala kada je zabranio objavljivanje fotografije mrtve Lajdi Di. Vlasnik je uspešne agencije „Big Pictures“.

    Fabricio Korona
     
    Na spomen njegovog imena Italijanima pada mrak na oči jer osim što uhodi zvezde, ne zazire od ucena i prljavih igrica. Iako je na početku karijere slikao sam, kasnije se više bavio koordinacijom svojih zaposlenih koje opskrbljuje s ekskluzivnim informacijama. Osuđen je zbog ucena.

    Toni Ekavaria

    Od lovca je postao plen kada je na aerodromu u Los Angelesu pokušao fotografisati Mjaka Tajsona. Bokser je u svađi prvi izgubio živce i udario Ekavaria zbog čega su obojica završila na policiji. Sve je zabeležila i kamera: 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE