Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Javni poziv za čuvanje i uzgoj priplodne jagnjadi

    Direkcija za robne rezerve Kragujevca raspisala je javni poziv na koji do 20. jula mogu da se prijave nosioci poljoprivrednih gazdinstava zainteresovani za čuvanje i uzgoj priplodne jagnjadi.

    Pravo da se prijave na poziv imaju nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava čija je proizvodnja i prebivalište na teritoriji Kragujevca, da nemaju neizmirene obaveze prema Direkciji za robne rezerve i budžetu grada, kao i da poseduju objekat za smeštaj i uzgoj ovaca u kojem nemaju ovce ili imaju manje od pet grla. Uslov je, takođe, i da nosilac poljoprivrednog gazdinstva nema više od 45 godina života.

    Poziv je raspisan sa ciljem utvrđivanja rang liste za poveravanje na čuvanje i uzgoj priplodne jagnjadi iz gradskih robnih rezervi, a sve informacije poljoprivrednici mogu dobiti i putem telefona 034/330-894.

    Zainteresovani poljoprivrednici dokumentaciju za čuvanje i uzgoj priplodnih jagnjadi mogu preuzeti u Odeljenju za poljoprivredu Direkcije za robne rezerve. Tu tokumentaciju potom sa dokazom o registraciji gazdinstva, fotokopijom lične karte i izjave o kućnoj zajednici, poljoprivrednici treba da predaju u zatvorenoj koverti Direkcija za robne rezerve.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE