Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Coca-Cola Sistem donirao opremu Dnevnom boravku u Šekspirovoj ulici

    Coca-Cola Sistem donirao je Dnevnom boravku za decu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u mentalnom razvoju u Šekspirovoj ulici potrebnu opremu među kojom su didaktički materijal, grnčarski točak i mašina za čišćenje snega. Donacija je uručena u okviru proslave 125. godina postojanja brenda Coca-Cola, kao zahvalnost korisnicima dnevnog boravka koji su povodom tog jubileja oslikavali boce čuvenog napitka. Od njihovih crteža napravljena je izložba, a reprodukovani su i u čestitke.

    “Veoma smo ponosni što su deca imala priliku da iskažu svoju kreativnost i što su nagrađena opremom koja će nam biti od velike koristi. Deca i mladi se, inače, dok borave u našoj ustanovi bave raznovrsnim aktivnostima, shodno svojim sposobnostima. Izuzetno je važno da budu radno angažovani i ova oprema će svakako doprineti da kvalitetnije provode vreme. Nadamo se da će ova vrsta donacija, koja angažuje decu i pruža im osećaj da su učinili nešto korisno i vredno, postati tradicija i da će motivisati i ostale kompanije da pomognu na ovaj način”, izjavila je Nada Mraković, rukovodilac Dnevnog boravka za decu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u mentalnom razvoju.


    „S obzirom na to da već 125 godina donosimo optimizam i osmehe, povodom obeležavanja za nas vrlo značajnog jubileja, odlučili smo da pomognemo prvi i najveći dnevni boravak u Srbiji, da pružimo podršku korisnicima i donesemo trenutke radosti i u njihov dom. Zahvaljujući saradnji sa ovom ustanovom, svim našim saradnicima i prijateljima smo poklonili unikatne dečje crteže oslikanih Coca-Cola boca i pokazali koliku kreativnost poseduju. Nadamo se da smo ovom akcijom doprineli razvoju talenata dece i da ćemo doniranom opremom učiniti njihov boravak u ustanovi prijatnijim“, istakla je Milica Stefanović, menadžer za komunikacije kompanije Coca-Cola.
     
    Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u mentalnom razvoju u Šekspirovoj radi u okviru Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju. Osnovan je 1990. godine i to je prvi i najveći boravak u Srbiji. Ustanovu koristi oko 150 korisnika različitog stepena ometenosti, uzrasta od sedam do 53 godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE