Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otkazan koncert Zucchera

    Koncert Zucchera, najavljen za 19. jun u Beogradskoj areni, otkazan je zbog izmena u planu turneje.
     
    Sve ulaznice mogu da se zamene na mestima gde su kupljenje.

    Menadžment Zucchera je saopštio da se više informacija o novom planu turneje koja može da obuhvati i naš region, očekuju na jesen.

    Adelmo Fornaciari , u svetu poznatiji po nadimku Zucchero, koji mu je dao učitelj, svoj proboj na muzičku scenu napravio je pobedom na italijanskom festivalu „Kastrokaro“ 1981. godine. Vrlo brzo njegove pesme prihvatila je publika u svim krajevima sveta.

    Zucchero, koji je posvećen i humanitarnom radu, organizovao je gala humanitarno veče „Pavaroti i prijatelji“ zajedno sa slavnim tenorom, koje je preraslo u tradicionalno. Aktivan je i u podršci kampanje Nelsona Mendele u okviru koje nastupa na koncertima širom sveta.

    Zahvaljujući uspehu albuma “Miserere” i istoimenog dueta sa Pavarotiem za koji je pevač grupe U2 Bono pisao englesku verziju teksta, Zucchero je 1993. godine nagrađen svetskom muzičkom nagradom za najuspešnijeg italijanskog pevača.

    Sledeći koncert koji će se održati u Beogradskoj areni, jeste nastup čuvenog trubača Krisa Botija, 28. juna. Kao predgrupe na koncertu Botija nastupiće Lena Kovačević i bend Vasila Hadžimanova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE