Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Alfa Romeo 4C Concept izabran za »Najlepši koncept automobil godine«

    Čitaoci nemačkog magazina Auto Bild izabrali su Alfa Romeo 4C Concept za »Najlepši koncept automobil godine«.
     

    Pobedivši mnoge konkurente koji su predstavljeni prethodnih meseci na sajmovima u Ženevi, Detroitu, Tokiju i Šangaju ovaj „super auto“ osvojio je čitaoce prestižnog magazina  svojim performansama, čuvenim italijanskim dizajnom i tehničkom superiornošću.
     
    4C Concept je savršeni predstavnik Alfa Romeo brenda koji postavlja nove standarde u kategoriji kompaktnih sportskih vozila i omogućava uživanje u vožnji uz potpunu bezbednost. Ovaj kupe sa pogonom na zadnjim točkovima i motorom u sredini, može se pohvaliti velikom agilnošću. Rastojanje između točkova od 2,4 metra je idealno uklopljeno u automobil dužine četiri metra. Sportskom duhu doprinosi i prefinjena spoljašnja linija, koja je primenjena i u enterijeru. 
     
    Novi Alfa Romeo 4C Concept koristi tehnologiju i materijale koji potiču od modela 8C Competizione: ugljenik, aluminijum, pogon na zadnjim točkovima, kao i tehnološka rešenja aktuelnih modela Alfa Romea. Turbo 1750 benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem omogućava razvijanje maksimalne brzine od preko 250 km/h i ubrzanje od 0 do 100 km za manje od pet sekundi. Uz novi “Alfa TCT” menjač sa dvostrukim kvačilom prisutan je i Alfa DNA dinamički kontrolni selektor koji se aktivira putem prekidača i omogućava menjanje „težine“ na upravljaču i papučici za gas.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE