Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jeza u muzeju: Izložba radova Tima Bartona u Los Anđelesu

    Režiser filmova “Alisa u zemlji čuda“ i “Čarli i fabrika čokolade“ Tim Barton predstaviće svoj jedinstveni vizuelni stil u punom sjaju na retrospektivnoj izložbi njegovih radova koja se otvara u nedelju u Los Anđelesu.
     
    Američki režiser i partner britanske glumice Helene Bonam-Karter bio je priznati umetnik i animator u kompaniji Dizni pre nego što se okrenuo snimanju filmova.
     
    “Ova izložba predstaviće u punom sjaju izvanrednu kreativnost Tima Bartona“, rekao je Frans presu Brit Salvesin, organizator izložbe koja će trajati do 31. oktobra. „Većina ljudi dobro zna njegov stil ali će izložba pokazati koliko je njegova vizija dugotrajna i koliko je očigledno da je od samog početka on težio dugometražnim filmovima“, dodao je Salvesin.
     
    Posetioci će moći da vide preko 700 crteža, slika, fotografija, filmova, video snimaka, lutki, kostima i drugih predmeta iz Bartonovih filmova.
     
    A na filmskoj retrospektivi, pod nazivom “Fantastični svetovi Tima Bartona“ biće prikazano 15 filmova.
     
    Barton je poznat po svojim pomalo otkačenim filmovima poput “Bitlđusa“, “Edvarda Makazorukog“, “Svini Toda“, “Betmena“, “Planete Majmuna“ i animiranog filma “Mrtva mlada“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE