Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Almodovar snima film o Đokoviću

    Novak Đoković od početka ove sezone pruža vanserijske igre, osvaja trofeje i obara rekorde, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa ni čuvenog španskog režisera Pedra Almodovara, koji planira da snimi film o drugom teniseru sveta.
     
    Almodovar nije siguran da li bi to bio dokumentarni ili igrani film, ali Đokovića vidi kao modernog heroja novog doba.
     
    „Đoković je fenomen u svakom smislu te reči. Kada ga vidite na prvi pogled deluje kao obični dečko iz komšiluka, kada ga upoznate shvatite da je vanserijski obrazovan i šarmantan mladić, a tek kada zaigra tenis nastaje prava neverica da je jedan takav igrač danas prisutan. Jednostavno, Novak je sinonim za uspjh i sa 24 godine on je legenda i zaslužuje film. Voleo bih da, čim se završi Rolan Garos, nas dvojica sednemo i dogovorimo se o detaljima“, rekao je Almodovar.
     
    Dvostruki oskarovac boravio je u Madridu, gde je pratio Novakov put do trofeja i svaki potez teniskog asa pozdravljao aplauzom. Interesantno je da je Đoković toliko oduševio Almodovara da čak nije navijao za svog zemljaka Rafaela Nadala.

     

    Đokovićeva svetska popularnost neprestano raste, pa mu se izgleda smeši i filmska karijera. Koliko je popularan među svetskim zvezdama potvruđuje i njegova lista fanova na Twitteru, među kojima su i Ledi Gaga, Šarliz Teron, Vil Farel, Robert Deniro i jedan od Đokovićevih glumačkih favorita Antonio Banderas.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE